IMG_0226Vam començar amb una xerrada sobre la figura del “Bon Pastor”, on el Salva ens va enamorar amb aspectes històrics i científics de la mateixa. Va conectar l’evangeli amb la figura de Don Bosco, un bon exemple de “Bon pastor”. Després vam tenir una estona de silenci i reflexió amb el suport de tot el material rebut. Per acabar la tarda, vam tenir un moment d’acció de gràcies i celebració del perdó. Els capellans i la capella amb música instrumental facilitaven la pregària i la conexió amb Déu. Vam pregar pels germans en la fe que no estaven amb nosaltres, ja sigui per altres compromisos o per gaudir ja de la Casa del Pare. Vam pregar també, perquè Don Bosco ens contagiés a tots el seu esperit lluitador i seguidor incansable de Crist.

Vam tenir la presència del “Super Cristobal”, el nostre provincial, que ens va acompanyar a la celebració del perdó i ens va donar les “bones nits”.

Després de sopar vam disfrutar d’un espai familiar, de jocs de tot tipus, cortesia de l’Albert, el nostre coordinador, on Maria Mazzarello, Don Bosco i l’associació eren preguntes i respostes d’un innovador joc de la oca.

Uy !!!!!!! la primera part del diumenge va ser bonísima ,,,,, ja, ja, ja, 

Vam començar amb una dinàmica anomenada: “Parlem, parlem, ,,,” cortesia del Rafa. Havíem d’agafar i contestar diferents targetes amb preguntes sobre nosaltres, sobre el nostre grup i sobre l’associació. Vam rotar per tres grups diferents. Va ser molt enriquidor perquè vam conèixer una mica la realitat que viu cadascu dins el seu entorn i dins l’associació. A un dels grups ens vam trobar amb una sscc veterana, una joveneta de 83 anys. El seu testimoni personal ens va emocionar a tots. Un exemple de salesiana compromesa i ilusionada amb la seva vida i el seu servei a la associació. El seu nom es Manolita del centre de Badalona. ¡¡¡¡¡¡ Jo personalment li vull donar les gràcies!!!!. Gràcies a exemples com aquest segueix viva la nostra associació.

Abans de dinar, l’Albert ens va presentar el renovat projecte de vida apostòlica. ens va parlar de les diferents edicions. Dels compromís apostòlic educatiu, de l’atenció privilegiada als joves més pobres,  a la família, al matrimoni, ….

El PVA és el nostre llibre de VIDA. Doncs ……ara ens toca fer-lo VIDA.

Rosalyn – Centre de Sabadell