Els propers dies 25 i 26 de març tindrà lloc a Martí-Codolar el Recés de Quaresma i la Trobada de Formació anual dels Salesians Cooperadors de la nostra província. Aquest curs el recés de Quaresma està animat pel salesià cooperador Toni Rodríguez del centre de Sabadell.

La Trobada de Formació anirà entorn l’acció en la realitat juvenil. Porta per títol: “L’acció amb infants i joves: una oportunitat pastoral”.

La reflexió es farà entorn una taula rodona amb testimonis que estan treballant en diferents àmbits de l’acció juvenil fóra de l’àmbit escolar (que és potser el que més coneixem).

En el full de convocatòria trobareu els ponents i l’horari de la jornada.

Les inscripcions s’hauran de fer abans del 10 de març.

Us esperem a tots!

Descarrega l'arxiu (PDF, 268KB)

 

 

Los próximos días 25 y 26 de marzo tendrá lugar en Martí-Codolar el Retiro de Cuaresma y el Encuentro de Formación anual de los Salesianos Cooperadores de nuestra provincia. Este curso el receso de Cuaresma está animado por el salesiano cooperador Toni Rodríguez del centro de Sabadell.

El Encuentro de Formación irá entorno la acción en la realidad juvenil. Lleva por título: “La acción con niños y jóvenes: una oportunidad pastoral”.

La reflexión se hará en torno una mesa redonda con testigos que están trabajando en diferentes ámbitos de la acción juvenil fuera del ámbito escolar (que es tal vez el que más conocemos).

En la hoja de convocatoria encontrará los ponentes y el horario de la jornada.

Las inscripciones deberán hacerse antes del 10 de marzo.

Os esperamos a todos!

Descarrega l'arxiu (PDF, 270KB)