La setmana passada vam acomiadar la Missa de Família Salesiana, que celebrem cada dimecres a les 20 hores al  Santuari de Maria Auxiliadora, obert a tothom.
Vam acomiadar també el curs de SS.CC. del Centre de Sant Antoni, l’ Eucaristia que vam celebrar va ser molt espiritual i bonica, presidida pel pare Arlegui, que ens va donar bons consells per no oblidar -en les vacances- quin ha de ser el nostre nord. També vam practicar la fraternitat, menjant i bevent tal com li agradava a Jesús fer amb els seus amics.
La veritat és que el curs ens ha passat volant, vam començar amb l’ Assemblea d’inici amb els nostres germans d’Osca el 2 d’octubre amb 6 noves promeses, i hem celebrat el final de curs a Ciutat Meridiana amb 3 promeses més. Tenim per l’octubre vinent més promeses a Badalona i Sant Boi, també hi hauran a Mataró, Meridiana i Terrassa; a part hi ha 40 joves d’iniciació, gent mol preparada i compromesa amb el projecte de Don Bosco i Madre Mazzarello, sempre a favor dels nois i noies que eren el seu bé més preuat.
Ells els estimaven només perquè eren joves, nosaltres a més els hem d’estimar perquè son el nostre futur.
Els que ja fa temps que som joves, estem contents de que ells siguin els protagonistes, i els hem d’ajudar en tot el que puguem. Això no vol dir que nosaltres ja no fen falta, no, nosaltres som testimoni de tot el que s’ha fet, i si no haguéssim estat nosaltres ells avui no hi serien. O sigui, aquí no sobra ningú; el nostre esperit s’ha de mantenir sempre jove.
El nostre Centre canvia de coordinador, pren el relleu una persona jove, preparada i amb una capacitat de servei admirable, totalment enamorat de Don Bosco i del esperit que ell i Mare Mazzarello representen.
Som membres d’una Associació viva. Un tresor que cal cuidar i mimar; avui dirigida per una generació jove amb la que hem de treballar pel bé dels nois i noies, que és la nostra raó de ser.
Per tot això cal donar gràcies a Déu i demanar-li que ens doni forces per fer bé aquesta tasca.
M’acomiado de Coordinadora, contenta i agraïda d’haver pogut fer aquest servei o alhora disposada a continuar ajudant tot el que pugui.
I res més. Desitjar-vos un bon estiu i sobre tot, siguem feliços, tal com Déu nostre Senyor ens vol.


M. Àngela Raventós – S.C.