III – Festa de la Familia Salesiana de la Zona Nort // III – Fiesta de la Familia Salesiana de la Zona Norte

Després d’haver de anul·lar l’any passat la Festa de la Família Salesiana de la Zona Nord, per motius de la pandèmia, la Comissió de la FASA va creure que aquest any s’havia de celebrar, encara que fos en un altre format.

Per aquest motiu, el diumenge 21 de març, es va celebrar de forma virtual la III – FESTA DE LA FAMÍLIA SALESIANA DE LA ZONA NORD, que engloba les províncies Verge del Pilar i Mare de Déu de la Mercè.

Aquesta s’ha realitzat mitjançant un vídeo de Youtube, amb presentació i salutacions de diverses persones. Així com interessants documentals i la celebració d’alguns aniversaris.

Tot això en un format senzill, cordial i molt familiar.

El millor és veure-ho i gaudir-ho en aquest enllaç, que ens porta a l’esmentat vídeo de Youtube.

Después de tener que anular el año pasado la Fiesta de la Familia Salesiana de la Zona Norte, por motivos de la pandemia, la Comisión de la FASA creyó que este año se debía celebrar, aunque fuese en otro formato.

Por este motivo,  el domingo 21 de marzo, se celebró de forma virtual la III – FIESTA DE LA FAMILIA SALESIANA DE LA ZONA NORTE, que engloba las provincias Virgen del Pilar y Mare de Déu de la Mercè.

Esta se ha realizado mediante un video de Youtube, con presentación y saludos de varias personas.  Así como interesantes documentales y la celebración de algunos aniversarios.

Todo ello en un formato sencillo, cordial y muy familiar.

Lo mejor es verlo y disfrutarlo en este enlace,  que nos lleva al mencionado video de Youtube.

Enllaç / Enlace:

https://www.youtube.com/watch?v=X4DrwF0WfXQhttps://youtu.be/X4DrwF0WfXQ