El dia 1 d’octubre la nostra germana Lola Salazar va fer la Promesa de Salesians Cooperadora al Santuari d Maria Auxiliadora dels Salesians de Badalona.
Molts de nosaltres vam compartir amb ella aquell dia inoblidable. Us deixem aquí la presentació que vam fer d’ella.

La Lola ha estat per a nosaltres un agradable descobriment i us explicarem per què.
Quan la vam conèixer, era la mare de dues de les nostres alumnes; la Lucía i l’Elena, dues noies encantadores. Més tard, va entrar a formar part de l’equip de catequistes ajudant a estendre la bona notícia del Regne entre els més petits de la moguda pel Crist. Allà comencem a tractar-la una mica més i a sentir-nos més a prop en compartir aquesta vivència profunda que és la fe.
Un dia li vam oferir formar part d’un grup d’iniciació de salesians cooperadors i no s’ho va pensar dues vegades. Allà el nostre coneixement es va tornar més profund i vam copsar la seva veritable personalitat. El que hem anant descobrint és una magnífica i extraordinària persona: assenyada, correcta, atenta a les necessitats dels altres, alegre i amb un gran sentit de l’humor. Prudent, discreta i molt servicial, sempre disposada a fer un cop de mà. Molt cordial, dolça i amable en el tracte, amb el qual et sap transmetre pau i serenor.
Però el que més destaca de la Lola per damunt de tot és, per una banda, la seva prioritat absoluta a la seva família a qui professa un gran amor i la seva profunda fe, heretada dels seus pares, i modelada per l’entorn que l’envolta des de la seva infantesa. Fe que alimenta amb la pregària diària i l’eucaristia setmanal.
Amb el grup la Lola coneix Don Bosco amb més profunditat i descobreix la seva vocació salesiana. Després de reflexionar-ho seriosament, no dubta a donar el pas i comunica el seu desig de formar part de la Família Salesiana a la qual s’estima molt i amb qui comparteix un mateix estil salesià.
Per acabar, només dir-te Lola, que tots els teus germans cooperadors t’agraïm la teva valentia i t’encoratgem a seguir i gaudir de la teva vocació. Que siguis per a nosaltres llum amb el teu testimoni i fermesa. I recorda sempre que estem al teu costat.