El passat dia 8 aprofitant la festa de la Immaculada vam celebrar sa nostra trobada de centre i el recés d’advent. Podríem dir que va ser un “TODOS PONEN” de sa nostra fe.

DSC_1423   Déu i va posar la primera crida personal i nosaltres la resposta i participació. Hi estava representat tot el Centre!. Fins i tot vam tenir sa sort de comptar amb una persona convidada acabada d’arribar a l’illa com aquell que diu. També germans/nes nostres que estant malalts es van fer presents encara que fossin pocs minuts. En Narcís, n’Albert i en Rafa hi van posar l’esforç de la preparació, acompanyament i testimoniatge.

   A partir de les tres figures principals del naixement (Maria, Josep i Jesús) reflexionarem sobre què ens suggeria cada una i quina era sa seva actitud.

Després na Gadi ens va orientar sobre l’espai de pregària i reflexió personal. Aprofitant els espais del Monestir de ses Clarisses vam fer una bona estona de silenci interior. Vam continuar amb una Eucaristia molt participada entre tots.

A hora de dinar va ser un moment de compartir; no només per què cada un duia qualque cosa si no pel clima d’amistat, converses a dos i a tres bandes i videos per internet que ens van fer riure molt….

DSC_1425

 

Per la tarda n’Albert i en Rafa ens van fer unes dinàmiques per veure “El meu perfil…Salesià” va ser una estona d’aprofundiment en la vocació per seguir caminant cada u des de el seu punt de partida.

I allò que semblava tant llunyà a les 10 del matí ara tocava a la fi i la trobada de Centre i Recés Advent finalitzava i ens acomiadàvem fins a propera ocasió.