Assemblea d’Inici de curs dels Salesians Cooperadors de la provincia Mare de Déu de la Mercè

El passat Diumenge 4 d’octubre, els Salesians Cooperadors de la província Mare de Déu de la Mercè, vam tenir la nostra assemblea d’inici de curs al Centre de Meridiana de Barcelona.
Després d’una càlida benvinguda per part dels Salesians Cooperadors de d’aquest centre, vam començar la jornada amb la celebració de l’Eucaristia.

Imagen1

Imagen2

Per continuar amb una visita a les instal·lacions de la parròquia guiats per alguns joves, on alhora que ens mostraven els diferents espais, ens explicaven les diverses associacions que desenvolupen les seves activitats allà (Càritas, Centre Juvenil, Grups de Fe… etc. ). Molta vida a la parròquia de Meridiana!
Seguidament un petit esmorzar, que va servir també per saludar i conversar.
Posteriorment, a l’assemblea pròpiament dita, van ser presentats els grups de Cooperadors en procés d’iniciació i discerniment, existents a la província.

Imagen3Imagen4

També se’ns va explicar, amb muntatge de fotos inclòs, l’experiència viscuda aquest estiu en un viatge-peregrinació pels llocs salesians (torí, Colle D.Bosco, Mornesse …), per membres de l’Associació de Cooperadors.  Amb especial emotivitat la intervenció de les dues filles d’algunes de les famílies.
Seguit d’un vídeo amb un missatge d’Ángel Fernández, dirigit directament als Salesians Cooperadors.

Imagen5Imagen6

Comunicacions, calendari i preciosa dinàmica de comiat.
En definitiva; tant una assemblea, com un matí de convivència entre els Salesians Cooperadors de la província.

Pepe Agudo